Styling

Kleine badkamer in gezellige grijstinten

Of hij nu groot of klein is, met grijstinten zit je altijd goed in je badkamer. Het is een veelzijdige kleur die gecombineerd kan worden met vrijwel alle tinten om zo je persoonlijke touch te geven aan je interieur.

Image
gezellige badkamer in warme grijstinten Ideal Standard met terrazzo tegel
Image
gezellige badkamer in warme grijstinten Ideal Standard met terrazzo tegel

Plaats de meubels langs de wanden en hou de ramen zo veel mogelijk vrij voor een maximale lichtinval. Kies voor een zwevend meubel en hangtoilet, door de vloer vrij te houden lijkt je badkamer groter. Heb je niet heel veel opbergruimte nodig? Dan is een enkele lavabo zonder onderkast de beste keuze. Omdat er geen zware onderkast is ziet je badkamer er lekker luchtig uit. Combineer de lavabo met een spiegelpaneel in plaats van een spiegelkast om het evenwicht te bewaren. Wist je trouwens dat de sifon tegenwoordig in dezelfde afwerkingen als het meeste kraanwerk gemaakt kan worden? Zo stem je je kranen en de sifon mooi op elkaar af.

Image
gezellige badkamer in warme grijstinten Ideal Standard met terrazzo tegel
Image
Baden in licht in een kleine badkamer

Een bad blijft een hemelse manier om je te ontspannen. Een inbouwbad is een echte tijdloze klassieker in de badkamer. Je kan de badomkasting immers helemaal afstemmen op de rest van je interieur door te tegelen of af te werken met een acrylpaneel in bv. houtstructuur of betonlook. In deze badkamer lopen de tegels van de vloer door op de omkasting voor een speels effect. De bovenste helft van de muur is een lichter grijs dan de tegels, zo worden de muren optisch verhoogd. De badomkasting werd wat groter gemaakt dan nodig, handig om zeep en andere kleine spullen tijdens het baden op te zetten.

Lenteactie

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en kies je droombadkamer nu met 10% korting!

 

Bekijk deze actie

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt