Tips & tricks

Onzichtbare antislip: nooit meer uitglijden in je douche

Uitglijden in bad of in de douche, het is jou misschien ook al eens overkomen en je bent zeker niet alleen. Jaarlijks maken heel wat mensen een schuifpartij in de badkamer. Gelukkig komen de meesten er met de schrik vanaf maar sommigen hebben minder geluk en raken ernstig gewond.

 

Een antislip oplossing voor je bad of douche kan het risico op vallen beperken én je badkamer heel wat veiliger maken. Kaldewei ontwikkelde drie antislip afwerkingen voor douches uit geëmailleerd plaatstaal. Wij stellen ze graag aan je voor.

Onzichtbaar maar zichtbaar veiliger

 

Kaldewei Secure Plus is veiligheid op het hoogste niveau dankzij een complete, nagenoeg onzichtbare, antislip-oplossing voor douches van geëmailleerd staal.

 

Moderne douches zijn afgestemd op individueel aangepaste leefsituaties. Geëmailleerde douchevlakken van Kaldewei zijn in zeventien kleuren leverbaar met een nagenoeg onzichtbare, slipremmende afwerking voor een optimale veiligheid. Een douchevlak voorzien Secure Plus antislip afwerking biedt zo niet alleen voordelen qua comfort en obstakelvrije toegankelijkheid, maar versterkt tevens het badkamerdesign.

 

De kwaliteit van Kaldewei Secure Plus is oogstrelend mooi, veilig en bijzonder duurzaam. Op het poriënvrije oppervlak ontstaan zelfs na vele jaren gebruik geen microscopisch kleine krasjes. Vuil en bacteriën krijgen zo geen kans zich te hechten. Dankzij de vele voordelen van geëmailleerd staal is de speciale afwerking met Kaldewei Secure Plus bij uitstek een veilige keuze voor douches met éxtra hoge eisen ten aanzien van veiligheid, hygiëne en schoonmaakgemak.

Volledige antislip

 

De speciale antislip wordt nopsgewijs aangebracht over het volledige vloeroppervlak van het bad of douche en ingebrand in het geëmailleerd staal. Deze duurzame en permanente antislip is een veilige én elegante oplossing voor je badkamer.

 

Antislip

 

Past een volledige antisliplaag niet in je budget? De antislip oplossing van kaldewei kan ook enkel in het midden van je douchevlak of badkuip aangebracht worden. Dat scheelt een hap uit je budget zonder in te boeten op veiligheid.

 

Meer weten over dit sterke staaltje vakmanschap van Kaldewei? Lees het op kaldewei.nl

 

 

Heb je jouw ideale anti-slipafwerking gekozen? In onze toonzaal kan je de verschillende antislip-afwerkingen voor zelf komen bekijken en de kwaliteit ervan voelen zodat je de juiste keuze kan maken voor jouw douche. Maak een afspraak bij één van onze adviseurs in een STG toonzaal in jouw buurt, wij maken graag de nodige tijd voor je vrij.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt