Styling

Geef je toilet een make-over

Ook je toilet kan af en toe wel eens een opknapbeurt gebruiken. Je kan je helemaal laten gaan en de stijl van de rest van je woning doortrekken in je toilet. En het beste? Omdat het kleine ruimte is, moet je er helemaal geen groot budget instoppen.

 

De basics in je toilet aanpakken

Een simpele manier om je toilet te upgraden is door de accessoires te vervangen. De toiletborstel en toiletrolhouder zijn dingen die je makkelijk zelf kan vervangen zonder al te grote budgetten uit te geven. Giet de handzeep over in een mooie zeepdispenser en hang een leuk gastendoekje aan een mooie haak. Voor je toilet mag het allemaal best wat meer luxe uitstralen. We spenderen er immers best wel wat tijd én het is ook een plek waar we gasten ontvangen. Hoe meer luxe, hoe schoner je toilet aanvoelt.

De spiegel en verlichting in je toilet vervangen

 

Vervang de spiegel door eentje met een andere vorm. Wat dacht je van ovaal? Een echte eye-catcher die je toilet direct een hele andere uitstraling geeft. Bovendien zorgt een spiegel ervoor dat je toilet groter lijkt en je gasten zullen waarderen dat ze nog even kunnen checken of hun haar nog goed zit. Hang nieuwe verlichting op met een zacht, warm licht. Wit licht is heel hard en laat je toilet aanvoelen als een hele klinische, steriele plek. Als je voor die look wil gaan, go for it, maar laat ons eerlijk zijn: een warm licht laat je toch net iets meer welkom en op je gemak voelen.

 

 

Schilder de muren in je toilet

 

Een nieuw likje verf kan wonderen doen voor elke kamer, en het toilet is geen uitzondering. Kies je voor zachte, natural kleuren of liever diepe, rijke kleuren voor een hotel-chique uitstraling?

 

 

Vervang je toiletbril

 

Door je toiletbril te vervangen kan je wc een hele andere uitstraling krijgen. Tegenwoordig zie je toiletbrillen in heel veel vormen en maten. Wil je de wc-bril vervangen? Meet de afstand tussen de scharnieren en meet hoe groot je huidige wc-bril is. Zo kan je makkelijk op zoek naar een nieuw exemplaar. 

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt