Eau so good
Wellnessbaden

Belhydro: massagebaden made in Belgium

Je hebt bubbelbaden en je hebt bubbelbaden waar je écht in kan genieten. Belhydro, ons eigen merk binnen het wellnessassortiment, biedt kwalitatief hoogstaande en innoverende producten van Belgische makelij. Met als stokpaardje de massagesystemen op maat creëer je jouw persoonlijke miniwellness.

 

Onze Belhydro specialisten leiden je rond in onze toonzaal en kiezen samen met jou het ideale model uit. Ligt het goed, is het diep genoeg, heeft het de juiste breedte en de gewenste vorm? Na je definitieve keuze meet onze specialist alles op en stelt je massagesysteem af op jouw of jullie lichamen. En het mooie hieraan... dit doen we volledig gratis!

 

Kom voor een volledig op maat gemaakt systeem een kijkje nemen in onze toonzaal en ontdek de weldaad van een Belhydro systeem.

De systemen van Belhydro worden handmatig en met de grootste vakkennis door onze eigen technici geïnstalleerd. Ze kunnen ingebouwd worden bij vrijwel alle baden uit acryl of quaryl, en in hoekbaden of modellen met een niet-standaard maat. De jets worden afhankelijk van het gekozen exemplaar op de meest ergonomische manier geplaatst.

 

Jouw persoonlijke massagehemel, een unicum in België, maken we trouwens zelf in ons atelier in Melle. Zo krijg je niet alleen een systeem van hoge kwaliteit dat eenvoudig te onderhouden is, maar kan jij ook na aankoop met al je vragen bij ons terecht.

Actie-belhydro

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt