Tips & tricks

Ontspannend bubbelen

Wie houdt er nu niet van een lekker warm bad na een lange dag werken? Maar wist je dat een massagebad of bubbelbad nog meer voordelen kan bieden dan alleen ontspanning?

 

Ten eerste kan een massagebad of bubbelbad helpen bij het verminderen van spierspanning en pijn. De warmte en de masserende werking van de jets kunnen helpen om stijve spieren te ontspannen en pijn te verminderen. Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter door het lichaam worden verspreid. Dit kan bijdragen aan een algeheel gevoel van ontspanning en welzijn.

Heerlijk ontspannen

Image
Een belhydro bubbelbad is een zeer betaalbare en kwalitatieve oplossing.

Maar dat is nog niet alles! Een massagebad of bubbelbad kan ook helpen om stress en angst te verminderen. De warmte en het masserende effect kunnen bijdragen aan een verbeterde stemming en meer rust in het hoofd. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot een betere slaap, wat vooral gunstig is voor mensen die moeite hebben om in slaap te vallen of door te slapen.

 

Kortom, een massagebad kan een heerlijke manier zijn om te ontspannen en te genieten van de voordelen voor lichaam en geest die het biedt. Dus waar wacht je nog op? Trek die badjas aan, zet een muziekje op en laat jezelf onderdompelen in de ontspannende en helende kracht van een massagebad of bubbelbad. Je verdient het!

 

Wist je dat we bij STG jouw massagebad gratis op maat afwerken? De vakmensen van ons eigen wellness-atelier, Belhydro, meten je op en installeren dan het massagesysteem helemaal volgens jouw noden in het bad van jouw keuze. Zo geniet je optimaal van je bubbelbad om volledig te ontpannen. Twijfel je nog? Kom het zelf uittesten in onze privé testruimtes te Brugge, Izegem en Melle of maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt