Wellnessbaden

Weldaad voor je huid: zuurstofbad PURO2

Zalig bubbelen

Dompel je regelmatig onder in een PURO2-bad en niet enkel je metabolisme wordt hersteld, ook je immuunsysteem versterkt. De luchtbellen stimuleren bovendien de aanmaak van het zogenoemde gelukshormoon.

 

 

Baden in warmte

Naast alle therapeutische voordelen heeft PURO2 ook een energiezuinig kantje. Een klassiek bad koelt relatief snel af. Maar de luchtbellen van een PURO2 hydrotherapiebad zijn zo klein dat ze grotendeels onder het wateroppervlak blijven hangen. Daar houden ze de warmte extra lang vast. Je kan dus rustig genieten van een warm bad, zonder dat je voortdurend warm water hoeft toe te voegen.

Wist je dat je de weldaad van PurO2 zelf kan uittesten en ervaren? Neem contact op met onze toonzalen te MelleBrugge of Izegem en ontdek wat Puro2 voor jouw huid kan betekenen.

Het PURO2 systeem is een innovatie van onze eigen experts. Het systeem wordt vakkundig in ons eigen atelier op het bad van jouw keuze geïnstalleerd.

 

Ook genieten van de weldaad van een zuurstofbad bij je thuis?

Maak een afspraak in één van onze toonzalen voor meer informatie

 

Maak een afspraak

PURO2, onze eigen innovatie op gebied van wellness, biedt een unieke wellnesstechniek die veroudering van de huid vertraagt. Door regelmatig een zuurstofbad te nemen, verminderen de zichtbare tekenen van veroudering en krijgt je huid een jonge, gezonde en energieke uitstraling.

 

Om zuurstof tot diep in je huid te brengen, maakt PURO2 gebruik van een gepatenteerd proces: de productie van miljarden microscopisch kleine luchtbellen, verrijkt met zuurstof.

Die zijn zo klein, dat ze doordringen tot plaatsen waar andere cosmetische behandelingen niet bij kunnen. Diep in je huid creëren ze een verbinding met de onzuiverheden die zich daar bevinden, om ze vervolgens af te voeren. Die diepe reiniging zorgt ervoor dat je huid frisser oogt en zachter aanvoelt dan ooit tevoren. Resultaat: een natuurlijk zachte huid met een frisse, jonge uitstraling.

 

Lees ook : Zuurstofbad, PURO2

Actie-belhydro

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt