Wellnessbaden

Weldaad voor je huid: het zuurstofbad

Zalig bubbelen

Dompel je regelmatig onder in een bad met zuurstof-hydrotherapie en niet enkel je metabolisme wordt hersteld, ook je immuunsysteem versterkt. De luchtbellen stimuleren bovendien de aanmaak van het zogenoemde gelukshormoon.

 

 

Baden in warmte

Naast alle therapeutische voordelen heeft een zuurstofbad ook een energiezuinig kantje. Een klassiek bad koelt relatief snel af. Maar de luchtbellen van een zuurstofbad zijn zo klein dat ze niet door de oppervlaktespanning van het water kunnen breken. Net onder het wateroppervlak houden ze de warmte extra lang vast. Je kan dus rustig genieten van een warm bad, zonder dat je voortdurend warm water hoeft toe te voegen.

Een bad met zuurstof-hydrotherapie biedt een unieke wellnesstechniek die veroudering van de huid vertraagt. Door regelmatig een zuurstofbad te nemen, verminderen de zichtbare tekenen van veroudering en krijgt je huid een jonge, gezonde en energieke uitstraling.

 

Om zuurstof tot diep in je huid te brengen, maakt dit speciale bad gebruik van miljarden microscopisch kleine luchtbellen, verrijkt met zuurstof.

Die zijn zo klein, dat ze doordringen tot plaatsen waar andere cosmetische behandelingen niet bij kunnen. Diep in je huid creëren ze een verbinding met de onzuiverheden die zich daar bevinden, om ze vervolgens af te voeren. Die diepe reiniging zorgt ervoor dat je huid frisser oogt en zachter aanvoelt dan ooit tevoren. Resultaat: een natuurlijk zachte huid met een frisse, jonge uitstraling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt