Form follows perfection

 

Pionier bij het ontwikkelen van nieuwe designs en innovatieve technologieën: AXOR is een trendsetter op het gebied van badkamerdesign. En dat al 25 jaar, toen het merk zijn eerste designcollectie presenteerde: AXOR Starck. Tot de grootste successen behoren onder andere nieuwe ontwikkelingen op het gebied van waterdesign, waterbesparing en het gevoel van water op de huid. AXOR heeft een interdisciplinaire aanpak bij design en innovatie. Het merk werkt met toonaangevende designers en (binnenhuis)architecten samen.

 

Met een indrukwekkend assortiment van inmiddels al meer dan 2.000 producten in verschillende stijlen, van klassiek en modern tot avant-gardistisch, helpt AXOR (binnenhuis)architecten en veeleisende consumenten hun persoonlijkheid tot uiting te laten komen. Exclusieve AXOR FinishPlus oppervlakken bieden nog meer mogelijkheden voor een uniek design. De AXOR Signature service voldoet aan de wensen van iedereen die op zoek is naar een echt, uniek product.

 

AXOR streeft naar perfectie. In elk detail. Bij het design, de planning en productie van de mengkranen, douches en accessoires. Als merk van de Hansgrohe Group, een bedrijf met een lange traditie, profiteert AXOR van meer dan 120 jaar ervaring in de sanitairbranche. Als een synthese van hightech en vakmanschap staat de AXOR collectie, elk programma en elk product symbool voor de filosofie van het merk: form follows perfection.