Tips & tricks

De juiste installateur voor je badkamerproject

Of je nu gaat renoveren of een nieuwe woonst gaat bouwen, iedereen heeft wel ooit een nieuwe badkamer nodig. Nadat je eenmaal beslist hebt dat je een nieuwe badkamer nodig hebt, moet je kiezen of je deze zelf gaat plaatsen of een installateur onder de arm neemt. Plaats je je badkamer zelf, dan kan je wat besparen op je totale kostenplaatje. Je hoeft immers geen werkuren te betalen. Maar door zelf aan de slag te gaan loop je ook wel wat risico’s. Wanneer je bv een lek hebt door een foute plaatsing of je beschadigt zelf de aangekochte producten, dan heb je geen recht meer op de fabrieksgarantie. 

Je badkamer vakkundig geplaatst 

Een badkamer is een stevige investering. Daarom wil je dat de meubels en producten van goede kwaliteit zijn en lang meegaan. Laat je je aankoop dan ook nog eens plaatsen door een erkend vakman, dan mag je gerust zijn van een vakkundige en kwalitatieve plaatsing voor een badkamer waar je jaren van kan genieten. Ook nadien kan je nog bij je installateur terecht als er een probleem is met je badkamer door de plaatsingsgarantie van 10 jaar. En bovendien geniet je voor renovatieprojecten enkel van het verlaagde btw-tarief van 6% wanneer je de werken door een professional laat uitvoeren. 

 

Een groot netwerk met betrouwbare installateurs 

Als groothandel hebben we doorheen de jaren een goede band opgebouwd met tal van professionele installateurs. We kennen de installateurs in ons netwerk door en door, weten hoe ze tewerk gaan en dat ze kwalitatief werk afleveren. Daardoor kunnen we ook goed inschatten welke vakmannen gespecialiseerd zijn in jouw specifieke badkamerproject. 

 

Vraag tijdens je afspraak in onze toonzaal naar een installateur, wij stellen je graag enkele professionals uit ons netwerk voor. Zo kan je gerust zijn dat je badkamer goed geplaatst wordt. 

 

Maak nu een afspraak

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt