Styling

Een warme oase van rust in je badkamer

Dat we allemaal meer nood hebben aan rust en momentjes om onszelf terug te trekken zien we in deze trend. Warme kleuren met de natuur als inspiratiebron en ronde vormen maken je badkamer rustig en zacht. Een ideale setting om te ontspannen.

 

In deze badkamer zijn aardse tinten alom aanwezig. Door gebruik van rustige, warme kleuren voelt de ruimte aan als een chique wellnessoase waar je wel de hele dag zou kunnen vertoeven. Waar voorheen alles strak en recht moest zijn vinden nu ronde vormen meer en meer hun weg naar de badkamer. Hier maakt een opbouwwaskom met afgeronde hoeken het meubel met warme mahoniehout afwerking net wat zachter en eleganter. Tegelijk zorgt de opbouwkom voor wat extra ruimte in de lade.

De grote inloopdouche met doorzichtige wand houdt de badkamer luchtig en geeft een open gevoel. Een regendouche maakt douchen een echte wellnesservaring. Vergeet hem niet te combineren met een handsproeier om je haar uit te spoelen. Ook hier werd gezocht naar harmonie door te combineren met een massief rond tafeltje. 

 

Bekijk ook onze tips om van je badkamer een echte mini-wellness te maken

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt