Styling

Drie opties om jouw inloopdouche uniek te maken

De wand van jouw inloopdouche blijft niet zomaar recht staan. Je hebt steeds een profiel achteraan tegen de muur nodig en een extra versteviging, anders zou je wand niet stevig blijven staan. Door de juiste keuze te maken in model, laat je jouw douche nog meer in jouw persoonlijke stijl passen. Wij stellen je drie opties voor om jouw inloopdouche uniek te maken.

 

De standaard inloopdouche

De meeste inloopdouches hebben een extra versteviging, een traverse, boven de ingang van de douche. De traverse verbindt de hoek van je douche met de muur en zorgt zo voor extra stevigheid. Ze bestaan in heel wat vormen en maten. Hierdoor past deze optie in zowat elke badkamer.

 

Heb je een schuine muur aan de overzijde of een raam, dan kan je de standaard traverse niet plaatsen. In dat geval heb je de perfecte oplossing met een vrijstaande wand of wand die vastzit aan het plafond.

Een wand tot tegen het plafond

 

Een open gevoel maar toch de illusie van een meer afgesloten ruimte? Wat denk je van een wand tot helemaal tegen je plafond. Of kies een stang die de douchewand met het plafond verbindt heb je het gevoel van een afgebakende douchezone.

 

Lees ook : Onzichtbare antislip voor je douche

Vrijstaande douchewand

Ben je op zoek naar een minimalistische look? Een douchewand met een kleiner, subtiel profiel oogt hypermodern. Je douchewand lijkt wel los in de ruimte te staan. Omdat er geen traverse is vooraan de douche, heb je nog meer dat open gevoel in je badkamer. Voor extra stevigheid wordt gebruik gemaakt van een iets dikker glas dan bij de klassieke douchewand.

 

Gepersonaliseerde douchewand

Wist je dat je jouw toekomstige douchewand nog meer kan personaliseren? De tijd van de klassieke melk-glas zone bij douchewanden is voorbij. De douchewanden van Aquaconcept kunnen van een print voorzien worden. Je kan kiezen uit wel 18 prints zodat je douche helemaal in jouw persoonlijke stijl past.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt