Styling

Hotel Chique: een heerlijk vakantiegevoel in je badkamer

De Hotel Chique stijl is razend populair en je hoort deze term vaak voorbij komen. Deze woonstijl is geïnspireerd op high-end hotels. Denk aan luxe materialen, weelderige texturen en opvallende verlichting om een elegante en verfijnde sfeer te creëren in huis.

 

Het kleurenpalet is vaak rustig en neutraal, met veel wit, beige en crème. Maar wat deze stijl echt onderscheidt, zijn de luxe materialen zoals fluweel, zijde en leer, gecombineerd met accessoires zoals kussens, dekens en gordijnen met rijke patronen.

Hotel Chique badkamer met gouden details

 

In deze badkamer stelen vooral de gouden kranen van Axor de show. Een kraan die uit de muur komt geeft direct een gevoel van luxe. En dat is ook hier het geval, de gouden kleur doet er alleen nog een schepje bovenop. De kranen van het bad en douche zijn van dezelfde collectie en zorgen zo voor samenhang in de badkamer. Een opbouwkom in een zachte beige kleur past perfect bij de gouden tint van de kranen. Ook het bad in een warm grijs draagt mee bij aan de gezellige, zachte sfeer die in deze hotel-chique badkamer hangt.

 

De Hotel Chique stijl is perfect voor iedereen die van een chique en verfijnde levensstijl houdt. Het is een tijdloze stijl die zowel modern als traditioneel kan zijn en die gegarandeerd een vleugje glamour aan je huis zal toevoegen.

Is deze elegante stijl helemaal jouw ding? Onze badkamerspecialisten helpen je graag deze stijl naar jouw badkamer te vertalen. In onze toonzaal kan je honderden producten bekijken én de kwaliteit ervan voelen zodat jij de juiste keuze kan maken voor jouw badkamer. Maak een afspraak bij één van onze adviseurs in een STG toonzaal in jouw buurt, wij maken graag de nodige tijd voor vrij om je Hotel-Chique badkamer vorm te geven.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt