Eau so good

Je waterverbruik onder controle, ook in je badkamer.

Verantwoord waterplezier

Een snelle douche in plaats van een uitgebreid bad, water niet laten lopen tijdens het tandenpoetsen,… het zijn tips die we allemaal kennen om het water- en energieverbruik in de badkamer laag te houden. Maar het kan nog eenvoudiger. Installeer mengkranen en douches die uitgerust zijn met milieuvriendelijke technologieën en bespaar zonder dat je er zelf iets voor moet doen.

En daarvoor ben je bij hansgrohe aan het juiste adres. Sterker nog, de kranenspecialist mag gerust gezien worden als pionier op het vlak van waterbesparend innovaties.

Wat een verschil!

hansgrohe kranen en douches uitgerust met de EcoSmart-technologie zorgen voor een opmerkelijk lager waterverbruik per minuut, tot wel 40% minder dan traditionele producten. Ecosmart wastafelkranen verbruiken zo amper vijf liter water per minuut.

En geloof het of niet, maar het kan nog beter. Met EcoSmart+ wordt dat slechts vier liter per minuut, een besparing tot wel zestig procent. Duurzaam omgaan met water zonder in te boeten aan comfort: check!

Slimmer warmwaterverbruik

Naast EcoSmart zijn de meeste kranen ook uitgerust met de zogenaamde Coolstart-technologie. Wanneer de greep van de kraan in de neutrale positie geopend wordt, zal er geen gemengd water maar koud water genomen worden. Extra energiezuinig dus!

 

Bereken je besparing

Benieuwd naar het effect van de hansgrohe EcoSmart-producten op jouw verbruik? Gebruik de watervoordeelcalculator en ontdekt hoeveel water, energie en geld je per jaar kan besparen.

 

Kan je niet wachten om te ontdekken welke kraan of douche in jouw badkamer past? Breng dan zeker een bezoekje aan één van onze toonzalen en maak er kennis met de water- en energiebesparende innovaties van onze partners.

 

Maak nu een afspraak in één van onze toonzalen

Watersavingscalculator

 

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt