Tips & tricks

Zo kies je jouw ideale bad

Ligt het comfortabel, heeft het de juiste vorm, is het groot genoeg voor jou én je partner of net compact genoeg voor een kleinere badkamer? Een bad is voor iedereen anders. Neem dus ook de tijd om het juiste bad uit te kiezen.

 

Met een inbouwbad geef je jouw badkamer een tijdloze uitstraling. Goed om jarenlang van te genieten. Bovendien is een klassiek bad erg makkelijk te combineren met een badklapwand. Zo combineer je baden en douchen en bespaar je plaats in je badkamer.

Image
gezellige badkamer in warme grijstinten Ideal Standard met terrazzo tegel
Image
Inbouwbad Hotline Neu

Een vrijstaand bad is ideaal om grote badkamers efficiënt op te vullen en gezellig te maken. Je kan het tegen de wand plaatsen als subtiele eye-catcher of in het midden van de badkamer als statement. Nog een stapje verder? Wat dacht je van een plaatsje in de slaapkamer?

Image
Kaldewei Nexis vrijstaand bad wit
Image
Traditional bad blauw op pootjes

Dé trend van het moment is het back-to-wall bad. Deze kan perfect een inbouwbad met omkasting vervangen. Je krijgt de look van een vrijstaand bad en het neemt minder plaats in.

Image
Nordic Navajo
Image
Procasa back-to-wall bad wit half vrijstaand

Wist je bad?

Wist je dat er een verschil is tussen een bad voor één of twee personen? Een bad voor één persoon noemen we ook wel een monobad. Je herkent zo’n bad aan de plaats van de afvoer. Bij een éénpersoonsbad zit deze aan het voeteneind. Een bad voor 2 personen, ook wel duobad genaamd, heeft een afvoer in het midden voor extra zitcomfort. Een tweepersoonsbad noemen we een duo-bad.

Lenteactie

Maak een afspraak in één van onze toonzalen en kies je droombadkamer nu met 10% korting!

 

Bekijk deze actie

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt