Merken

Emco

Al meer dan 60 jaar traditie

Emco kwaliteit beslist

 

De hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten, waarmee de emco Group deels marktleider is, wordt gegarandeerd door de knowhow van speciaal opgeleide medewerkers en door het gebruik van hoogwaardige machines en procestechnieken, die in ons bedrijf zelf worden ontwikkeld.

 

Interior essentials

 

In een voortdurend veranderende wereld hebben wij ruimte nodig voor onszelf. Ruimte om te reflecteren. Om te ontspannen. Om energie te tanken. Met emco creëer jij transitieruimten – voor jouw dagelijkse hernieuwing.

 

Hoogwaardige accessoires voor je badkamer: emco Bad is een fabrikant van hoogwaardige en exclusieve sanitaire accessoires en badkamerinrichtingen in het premiumsegment. Hierbij staan functionaliteit en exclusief design centraal. Het productassortiment bevat accessoires, spiegelkasten, functiemodules, licht- en cosmeticaspiegels, wastafels en wasmeubelen.

De producten van emcobad zijn sieraden waarvan je de waarde iedere dag opnieuw beleeft – in het hoogwaardige design, in de doordachte constructie en in de veelzijdige functies.

Al meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren wij in de vestiging Lingen badkameruitrustingen waarmee wij de badkamers van mensen over de hele wereld volgens hun persoonlijke smaak en individuele voorkeuren kunnen vormgeven. Als onderneming met een familietraditie onderhouden wij goede contacten met de mensen met en voor wie wij werken.