Promotie

10% Korting op je droombadkamer

Alles voor jóuw droombadkamer? STG heeft het! En om jouw badkamerdroom waar te maken geniet je nu van 10% korting* op het volledige gamma sanitair. Benieuwd wat zoal te bieden hebben? Kijk gerust eens rond op onze website en laat je inspireren. Overtuigd van onze expertise? Maak een afspraak in één van onze 14 toonzalen en kom eens praten met onze badkamerspecialisten.

 

Ik wil deze korting en maak nu een afspraak

 

*10% korting op het volledige gamma sanitair enkel geldig op alle nieuwe bestellingen in de STG toonzalen vanaf € 2000 bruto excl. BTW, geplaatst tussen 12/02/2024 en 13/04/2024 en uitlevering vóór 30/09/2024. Actie enkel geldig voor particulieren, niet geldig voor projectontwikkeling en sleutel op de deur. Niet cumuleerbaar met andere acties en niet geldig op lopende bestellingen. Niet inwisselbaar tegen geldwaarde. STG kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in teksten of vermeldingen.

Eerst even ronddwalen in onze wereld van badkamers? 

 

Bij STG vind je alles, maar dan ook echt álles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke wellnessoase te realiseren. Het aanbod is quasi oneindig met duizenden combinaties om uit te kiezen. Geen makkelijke opdracht, dat weten we maar al te goed. Onze badkamerspecialisten loodsen je graag doorheen het immense aanbod. Zo wordt je badkamer kiezen een fluitje van een cent.

 

Nog geen installateur? Geen probleem, ook daar helpen we je graag bij. We matchen jouw (ver)bouwproject graag met een erkend installateur uit ons grote netwerk. Vergeet niet om een afspraak te maken, wij nemen dan graag alle tijd voor advies op maat. 

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt