Promotie

Gratis bad bij aankoop van een Belhydro wellness-systeem

Actievoorwaarden

Alles om jouw badmoment nóg beter te maken, STG heeft het! Om jouw badkamerdroom waar te maken geven we je nu een gratis bad*. Benieuwd wat nog te bieden hebben om je wellnessbadkamer compleet te maken? Kijk gerust eens rond op onze website en laat je inspireren. Overtuigd van onze expertise? Maak een afspraak in één van onze 14 toonzalen en kom eens praten met onze wellnessexperts.

 

*Gratis bad bij aankoop van een Belhydro massagesysteem of PURO2 zuurstofbad. Geldig op alle nieuwe bestellingen geplaatst tussen 01/01/2024 en 30/06/2024 in de STG toonzalen. Actie enkel geldig voor particulieren en op acryl en quaryl baden. Niet cumuleerbaar met andere acties en niet inwisselbaar tegen geldwaarde.

 

Ik geniet van deze actie en maak nu een afspraak

Meer weten over onze wellnessbaden? 

 

Belhydro is ons eigen wellnessatelier in Melle. Onze specialisten maken er al sinds 1988 wellnessbaden op maat. Jouw badkamer naar een hoger niveau tillen met een zuurstofbad of bubbelbad? Onze wellnessexperts helpen je graag met het samenstellen van jouw bad. Vergeet niet om een afspraak te maken in één van onze toonzalen, wij nemen dan graag alle tijd voor advies op maat.

 

Lees meer over onze wellnessbaden

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt