Tips & tricks

Ontdek het lotus-effect voor je douche

Het lotus-effect is het verschijnsel dat optreedt als water of vuil op het blad van de heilige lotus terechtkomt: het blijft niet plakken. Deze zelfreinigende eigenschap is te danken aan veel kleine bultjes op microschaal op het blad. Een wonder van de natuur. Breng de zuiverheid, puurheid en bescherming van deze spirituele bloem nu ook in je eigen badkamer.

Ook jouw douche verdient een lotus-effect!

KermiClean is een soort beschermlaag met een zelfreinigende eigenschap waardoor je douche er altijd rein en fris uitziet. Weg druppel-, zeep-, kalk- en vuilresten! Welkom Zen!
Bovendien maken kiemen en bacteriën veel minder kans. Nog een pluspunt: je hebt minder schoonmaakmiddelen nodig en bespaart dus in de portemonnee en voor het milieu.

 

Ontvang nu gratis de KermiClean coating bij aankoop van een douchedeur Nica®, Liga, Walk-In XC of XB.

Download de gratis brochure met alle grenzeloze Kermi-oplossingen

Overtuigd van KermiClean?

 

Wij ook! Daarom geven we van 13 oktober 2023 tot 16 december 2023 een gratis KermiClean coating t.w.v. €200 incl. BTW bij aankoop van een douchedeur of douchewand Nica®, Liga, Walk-In of XB.*

 

Kom eens langs in één van onze toonzalen. Maak een afspraak om de perfecte douchedeur of wand voor jouw droombadkamer uit te kiezen. Alles over deze actie en de deelnemende modellen ontdek je hieronder.

Nica®, de perfectie op kleine schaal

Stel je een douchedeur uit puur glas voor met een ruimtebesparend schuifdeurcomfort. Nica® komt dankzij het sterk gereduceerd schuifdeurdesIgn bijna over als een geheel glazen uitvoering. Attractief door het unieke deurmechanisme en de betrouwbare sluiting met Soft-Open en Soft-Close-comfort. Overtuigend dankzij de maximale instapvrijheid en transparante glazen zijwand met speciale glasafdichting. De deursegmenten, die voor reiniging naar binnen gezwaaid kunnen worden, zijn een waar comfort. Nica® is de perfecte schuifdeur! 

Nu gratis KermiClean coating bij aankoop van een Nica® 

 

Ja, ik wil meer zien van het Kermi-gamma bij STG 

Liga®, past zich overal aan 

Liga® is zo variabel dat deze reeks nagenoeg voor elke badkamerruimte een optimale oplossing biedt. Ook bij een eerder beperkt budget moeten geen toegevingen gedaan worden op het vlak van kwaliteit en design. Alle noodzakelijke onderdelen zijn vervaardigd uit metal, met een ergonomische beugelgreep voor eenvoudig gebruik.  Alle scharnieren, verbindingen en grepen zijn hoogwaardig verchroomd. En: Liga® ziet er ook nog schitterend uit! 

 

Nu gratis KermiClean coating bij aankoop van een Liga® 

Walk-In, voor het echte wellnessgevoel

Elke dag is bijzonder. Zeker met een exclusief moment van ontspanning en welbehagen voor jezelf. Met een Walk-In douche wordt je badkamer immers een luxeruimte. Enkel een grote glasplaat scheidt de douche van de rest. Zo ontstaan brede perspectieven in de badkamer en een gevoel van volledige vrijheid. Hoogwaardige stabilisaties en het sterke veiligheidsglas maken de constructie veilig. Op maat gemaakt of als standaardmodel, net hoe je het wil. Geniet van je persoonlijke wellness! 

 

Nu gratis KermiClean coating bij aankoop van een Walk-In 

 

Ik maak meteen een afspraak 

Walk-in XB®, Elegantie en ruimte ten top

Houdt u van strakke lijnen en hecht u veel waarde aan ruimtelijke vrijheid gecombineerd met een slank design? Dan is de Walk-in XB de perfecte keuze voor u! Stap zonder obstakels direct onder een heerlijke warmwaterstraal en waan uzelf in een waterval met een opstelling die langs twee kanten open is, of kies voor wat meer geborgenheid in een halfopen model. Het glas kan u afwerken met een mat of spiegelend decor. Met zijn slanke en consequent minimalistische ontwerp past deze douchewand moeiteloos in elke badkamer. Voor een open model raden we minimaal 1m80 breedte aan om het juiste open gevoel te pakken te krijgen, voor een halfopen model minimaal 1m20. De hoogte bedraagt standaard 2 meter, maar ook hier kan alles op maat afgewerkt worden.

 

Nu gratis KermiClean coating bij aankoop van een Walk-In XB®

 

Ik maak meteen een afspraak 

Actievoorwaarden:

Gratis KermiClean coating t.w.v. €200 incl. BTW (21%) en €163,86 excl. BTW,  bij aankoop van een douchedeur of douchewanden Nica®, Liga, Walk-In of XB enkel geldig op alle nieuwe bestellingen in de STG toonzalen geplaatst tussen 13/10/2023 en 16/12/2023. Actie enkel geldig voor particulieren, niet geldig voor projectontwikkeling en sleutel op de deur. Niet cumuleerbaar met andere acties en niet geldig op lopende bestellingen. Niet inwisselbaar tegen geldwaarde. STG kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten in teksten of vermeldingen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt