Eau so good

4 regendouches met een laag waterverbruik

De eerste regendouches hadden een verbruik van wel 20 liter per minuut. Op een douchebeurt van slechts 10 minuutjes ging er zo wel 200 liter water door. Dat is enorm veel maar die tijd is gelukkig voorbij. Tegenwoordig zijn er tal van mooie regendouches die maar evenveel water verbruiken als een gewone douche. En dat zonder aan comfort te moeten inboeten. Met deze vier zuinige modellen, douche je zonder schuldgevoel.

Met handig legplankje 

Een opbouw regendouche is al enkele jaren een opkomende trend. Je gewone douche kan makkelijk vervangen worden door zo’n opbouw-exemplaar zonder al te veel breekwerken. Een prima keuze dus bij renovaties. Deze Pulsify douche verbruikt slechts 7,5 liter per minuut, heel wat minder dan een traditionele douche. Het handige legplankje is geïntegreerd in de douche. Ideaal om je doucheschuim en shampoo op kwijt te kunnen tijdens het douchen. 

 

Luxueus gevoel 

Een inbouw-regendouche geeft je badkamer een echt luxe-gevoel. De leidingen zitten netjes in de muren weggestopt. Hiermee creëer je een open en minimalistische douche. Dit exemplaar verbruikt maximaal 8,4 liter per minuut. Door zijn eenvoudige vorm kan je naar hartenlust combineren met handdouches en andere accessoires om je douche helemaal uniek te maken. 

 

 

Ideale regendouche voor elke badkamer 

Een elegante regendouche die in elke badkamer past is deze Croma Select. Hij verbruikt 9 liter per minuut en is daarmee de douche met het hoogste verbruik uit dit lijstje. Toch verbruikt hij maar evenveel als een traditionele douche die ook afklokt op gemiddeld 9 liter. Deze regendouche is wel uitgerust met een whirlstraal die van je douche een mini-wellness maakt. En met 5 leuke kleurtjes om uit te kiezen is er altijd wel een passend exemplaar voor je badkamer. 

 

Lees ook: Je verbruik onder controle, ook in de badkamer

 

 

Ultieme waterbesparing 

De experten van hansgrohe zijn continue bezig met het verbeteren en zuiniger maken van hun douches. Dat bewijzen ze met deze douche. Met een verbruik van slechts 5,7 liter per minuut is deze elegante Vernis Shape regendouche de absolute winnaar als het op waterbesparing aankomt. Ondanks het geringe waterverbruik moet je niet op comfort inboeten. Het grote doucheoppervlak van 23 x 17 cm zorgt voor een fantastische douche ervaring. Op een zwarte versie van deze extra zuinige regendouche is het nog even wachten. Voorlopig is hij enkel in chroom verkrijgbaar. 

 

Meer weten over deze zuinige regendouches of ze in het echt bekijken? Maak een afspraak in één van onze toonzalen, onze badkamerspecialisten helpen je met al je vragen.

 

In samenwerking met hansgrohe

Hansgrohe inspiratietool

 

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt