Wellnessbaden

Beautytip: Je huid voorbereiden op de zon met een zuurstofbad

De vakantie staat voor de deur, tijd om je huid voor te bereiden op de zon. 

 

Om lang te kunnen genieten van je mooie zomervelletje is een goede voorbereiding belangrijk. Door je huid te exfoliëren worden dode huidcellen verwijderd. Ook worden je poriën vrij gemaakt waardoor je huid gladder en zachter wordt. Hierdoor kan zonnecrème gelijkmatiger worden aangebracht en beter doordringen. Je huid wordt zo beter beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon.

 

Doordat exfoliëren de bovenste laag van de huid egaliseert en de productie van nieuwe, gezonde huidcellen stimuleert wordt de textuur en helderheid van de huid verbeterd met een egale teint als resultaat. 

Een bad met PURO2, exfolieert en reinigt je huid op een zachte manier, zonder gebruik van producten die je huid kunnen beschadigen. Om zuurstof tot diep in je huid te brengen, maakt een zuurstofbad gebruik van miljarden microscopisch kleine luchtbellen, verrijkt met zuurstof. Die zijn zo klein, dat ze doordringen tot plaatsen waar andere cosmetische behandelingen niet bij kunnen. Diep in je huid creëren ze een verbinding met de onzuiverheden die zich daar bevinden, om ze vervolgens af te voeren. Die diepe reiniging zorgt ervoor dat je huid frisser oogt en zachter aanvoelt dan ooit tevoren. De ideale basis om je zonnecrème aan te brengen. 

 

Meer weten over zo'n zuurstofbad? Hier vertellen we je er meer over.

 

Begin op tijd aan je voorbereiding. Na het exfoliëren is je huid gevoeliger voor de stralen van de zon. Wacht daarom enkele dagen voor je je in de zon begeeft. Gebruik altijd een zonnecrème met een met een hoge beschermingsfactor om de huid te beschermen tegen blootstelling aan de zon. Tijdens de uren waarin de zon het felst is zoek je best de schaduw op. Na het zonnen is het belangrijk je huid goed te hydrateren. Door je huid goed te voeden bescherm je tegen uitdroging en vervellen. Zo geniet je lang van je zomervel.

Actie-belhydro

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt