Wellnessbaden

Hydrotherapie: Dit doet een massagebad voor je lichaam

Dat een bubbelbad of massagebad ontspant en stress vermindert, weet je waarschijnlijk wel, maar wist je ook dat het cellulitis aanpakt door de bloedcirculatie te stimuleren? Of dat het spierpijn wegneemt en een positieve invloed op de organen heeft? Zo kunnen we nog wel een aantal heilzame werkingen van een bubbelbad opsommen:

 

Een massagebad helpt je niet alleen te ontspannen, maar heeft bovendien het effect van een full body massage. Je kan zo'n bad volledig op maat laten maken. Omdat de massagejets op jouw lichaam worden afgestemd, kunnen ze heel gericht bepaalde zones stimuleren. Met een gerichte voetzool- en rugmassage bevorderen ze je bloedsomloop, ontspannen ze je spieren en verlichten ze hoofd- en gewrichtspijn. De onderwatermassage heeft ook een kalmerend effect op je zenuwstelsel, waardoor je beter slaapt. Je voelt dus meteen het positieve effect op je gezondheid.

Redenen genoeg om jezelf te trakteren op een multifunctioneel massagebad maar een onderwatermassage heeft pas effect als ze op de juiste manier en op de juiste plaatsen wordt uitgevoerd. Daarom is de keuze van het juiste bad erg belangrijk: je moet er niet alleen comfortabel in kunnen liggen, de massagejets moeten ook hun werk kunnen doen. Het bad moet diep genoeg zijn voor een optimale rugmassage en zodat je lichaam het comfortabel warm heeft. Tegelijk mag je bad niet te breed zijn, zodat de waterstromen je dijen en enkels goed kunnen masseren.

 

Lees ook : Belhydro, massagebaden made in Belgium

Actie-belhydro

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt stg vind een toonzaal in de buurt