Styling

Beach please: Zomerse sfeer in je badkamer

Denk je aan de zee, dan komen de kleuren blauw en beige spontaan naar boven. Trek deze zomerse sfeer door in je badkamer met een licht kleurenpallet. Zorg voor accessoires met marineblauwe details. Leuke spulletjes uit drijfhout, riet of schelpjes maken de strandsfeer compleet.

Deze badkamer kreeg frisse kleuren met zachte blauwe en witte handdoekjes. Het back-to-wall bad geeft deze badkamer een luchtig gevoel. Een badplank zoals deze van looox is super handig om je favoriete badproducten op te zetten of een ontspannend boek op te leggen tijdens het baden. De houten plankjes achter het bad brengen het gevoel van de strandcabine écht naar boven.

 

Enkele leuke vaasjes met koraalmotief en rieten manden maken de strandlook rond het bad compleet.

 

Blauw en zandkleur mag niet ontbreken wanneer je je badkamer in een zomers sfeertje wil laten baden. Hier werden donkerblauwe accessoires neergezet op een taupe badkamermeubel. Het blauw vormt een mooi contrast met het landelijke badkamermeubel. Je waant je zo in een chique strandvilla.

 

Lees ook :  Hotel-chique, een heerlijk vakantiegevoel in je badkamer

Fan van deze zomerse stijl? Onze badkamerspecialisten helpen je graag deze stijl naar jouw badkamer te vertalen. In onze toonzaal kan je honderden producten bekijken en de kwaliteit ervan voelen zodat je de juiste keuze kan maken voor jouw badkamer. Klaar om de volgende stap te zetten? Maak een afspraak bij één van onze adviseurs in een STG toonzaal in jouw buurt, wij maken graag de nodige tijd voor je vrij.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt