Binnenkijken

Binnenkijken in de mini-thuisspa van Els en Anthony

De bewoners

Els (52), Anthony (48)

Kinderen Edward, Janneke en Dylan

Waar: De Haan

De badkamer: oase van rust, me-time en thuis-wellness

 

Els is een creatieve dromer en doener, Anthony heeft roots in Wenduine. ‘De kust’; waar zee, bos, strand en polder samenkomen, was de plaats waar ze samen wilden woonden. De keuze voor ‘De Haan’ met haar authentieke charme was een evidentie. De volledige badplaats straalt een nostalgische belle époque sfeer uit.

De zee als inspiratie

De aangename en ontspannen sfeer die De Haan kenmerkt, samen met de prachtige natuur en de verborgen parels, dienden als inspiratie voor het ontwerp van de woning.

 

Dat Els en Anthony hun inspiratie haalden uit de prachtige natuur aan de kust merk je in hun hele huis. Het kleurenpalet is rustig met aardse kleuren zoals beige, houttinten, veel groen en antraciet. Een mix van meubels, decoratie en andere spullen die ze beiden hadden vanuit het verleden zorgen voor de invulling van hun huis. Ook foto’s en cadeautjes  van vrienden en familie maken deel uit van de inrichting.

 

"Ons droombeeld van de badkamer weerspiegelde een ultieme plek om tot rust te komen en heerlijk te relaxen." Ook in de badkamer voel je de kust. Het karaktervolle badkamermeubel heeft een luxe-uitstraling en is groot genoeg om alle spullen netjes in op te bergen. Zo wordt de rust in de badkamer behouden.

 

Lees ook: Een warme oase van rust in je badkamer

Wanneer je de badkamer binnenstapt voel je meteen rust.

Het interieur van de badkamer verbindt de elementen van buiten en binnen en creëert zo een gevoel van harmonie en balans. De combinatie van naturel hout, zwart, groen en brons zorgt voor een rustgevend en ontspannend gevoel. In combinatie met de steenstructuur op de wand, krijgt alles nog meer uitstraling.

De zon in de douche

In de inloopdouche trekt een infraroodpaneel de aandacht. Dit technische snufje straalt infrarood licht uit en verbetert zo de bloedsomloop waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Op die manier herstellen pijnlijke spieren en het lichaam wordt gestimuleerd om dieper te ontspannen. Els en Anthony maakten hun wellness-douche compleet met kleuren LED waarmee ze elke stemming kunnen creëren.

 

Lees ook: Zo herstelt een bad met chromotherapie je energiebalans

Lees ook: Zo pas je een inloopdouche in een kleine badkamer

We wisten best wat we wilden. Toch was het interieuradvies van Titia, ons contactpersoon bij STG, meer dan welkom.

In overleg met ons maakte Titia  een uniek ontwerp, waarna we de showroom binnenstapten om de producten te selecteren. We kregen een duidelijk beeld en uitleg van de mogelijkheden van meubilair, kranen, materialen en kleuren.

 

Ook je eigen thuis-spa inrichten? Maak een afspraak met één van onze badkamerspecialisten en krijg een antwoord op al je vragen. Wij helpen je graag met jouw wellnessbadkamer van indeling tot inrichting.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt