Styling
Indelingen

3 x inspiratie voor je gastentoilet

Krijg je gasten over de vloer, dan maken ze ongetwijfeld wel eens gebruik van je toilet. Ook daar wil je dus wel voor wat sfeer en gezelligheid zorgen. En net omdat het zo'n kleine ruimte is kan je je helemaal laten gaan met de aankleding. Met deze inspiratie doe je zeker wat ideeën op voor de inrichting van je toilet.

Modern toilet met een retro knipoog

Dit toilet heeft de meest voorkomende afmetingen van 90 x 120 cm. De donkere kleuren op de muren maken het toilet sfeervol en gezellig. Een zwart toilet maakt het geheel modern terwijl de glanzende retro tegels een knipoog geven naar de jaren 60. Combineer met een strak kastje en dito spiegel om het modern te houden of blijf in de retro sfeer met een exemplaar met organische vorm.

 

Lees ook: Keuzehulp: Je toilet kiezen

Toilet in een grotere ruimte

Soms zit je met wat extra plaats, zoals bij dit toilet van 100 x 150 cm. Dan is het een kunst om ook deze ruimte knus in te vullen. Neem een iets groter meubel, dan is je ruimte wat meer opgevuld. Je hebt dan ook ineens wat extra plaats om bijvoorbeeld extra toiletpapier weg te stoppen. 

Vrolijk toilet met speelse details

Speelse vormen zijn de rode draad in dit toilet. De ronde vormen contrasteren mooi met de hoekige houten plankjes. De duwplaat met betonlook past bij de waskom en de zwarte details zetten de puntjes op de i. De ruimte van dit toilet meet ca 100 x 120 cm. Iets groter dan de standaard dus. De handenwasser en het toilet staan ver genoeg uit elkaar zodat er genoeg ruimte is om comfortabel de handen te wassen. De toiletborstel zit slim weggestopt achter het toilet.

 

Lees ook: De juiste afmetingen voor je toilet

Tip

Heb je weinig plaats voor je toilet? Kies dan een compact model. Waar een gewoon toilet 52 tot 56 cm lang is, meet een compact toilet 48 tot 49 cm. Je wint dus enkele centimeters beenruimte.

 

Meer inspiratie opdoen voor je toilet? In dit bericht lees je nog meer tips om je toilet een frisse uitstraling te geven.

Maak een afspraak

Maak een afspraak in onze toonzaal en stel al je vragen aan één van onze badkamerexperts.

Maak een afspraak
Vind een toonzaal in je buurt
stg vind een toonzaal in de buurt